laupäev, 5. aprill 2014

Veel ühed makroonid

Ei tulnud välimuse poolest täiuslikud, aga peaaegu, ja maitse poolest tulid taevalikud! Aga nüüd mulle vist aitab, olen mõneks ajaks isu täis saanud nende tegemisest ja nende söömisest :)
Rohelistele tegin vahele tumeda šokolaadiga kohvimaitselise (2 tl peneks pulbriks muljutud lahustuva kohviga) kreemi (50 ml vahukoort + 100 g šokolaadi). Roosadele tegin kreemi maasikatoormoosi ja valge šokolaadiga (50 ml kuumaks aetud vahukoort + 100 g selles sulatatud valget šokolaadi + 100 g püreestatud toormoosi), aga see kreem ei muutunud ka külmikus seistes piisavalt paksuks, nii et edaspidi tuleb rohkem šokolaadi ja/või vähem koort panna.



Aga heleroheline ja roosa, väga Marie Antoinette..
Pilt Kirsten Dunstiga pärit siit...

Kommentaare ei ole: