neljapäev, 29. oktoober 2009

Cannellonid tuunikala ja kodujuustuga

Vaja läheb (väiksema vormi jaoks):
- cannellonisid (umbes 10-12 tk)
- 1 tuunikalakonserv (nt tuunikala vees)
- 1 karp kodujuustu
- basiilikut
- oliiviõli

Sega tuunikala ja kodujuust, lisa maitse järgi soola ja basiilikut ning veidi õli. Keeda cannellonisid umbes 4 minutit (täpne juhend tavaliselt pakendil) kuni need on veidi pehmed, kuid piisavalt tugevad, et neisse lusikaga täidist panna. Seejärel täidagi keedetud cannellonid tuunikala-kodujuustu täidisega. Aseta täidetud torud vormi, nt kaks kihti. Riivi peale juustu, nt mingit tugevama maitsega juustu või hoopis nt piima ja sulajuustu segu. Pane vorm ahju umbes 20 minutiks.


Kommentaare ei ole: