laupäev, 28. detsember 2013

Wild Wild West

Kingituseks: väike ca 12 x 12 cm lukuga kott ehete vms jaoks




laupäev, 21. detsember 2013

neljapäev, 19. detsember 2013

Nunnulaks

Selle peale peab nüüd küll iPhone'i ostma ju! :D Või igal juhul laskma teismelistel rahulikult nina telefonis istuda. Aga igatahes Cat laulab ja inimesed on armsad, nii et merry xmas tunne trügib vägisi hinge. (Pikk versioon on ka, seda näeb siin.)



esmaspäev, 16. detsember 2013

laupäev, 14. detsember 2013

Pannkoogid ajudega

Päkapikk tõi kokaraamatu...


Mantel vol2

Minu elu teine mantlitegemise lugu. Seekord on lõige minimalistlik, 90ndate mõjutustega, riie luksuslik pruuniträpsuline villane, sees must atlasiidist vooder. Piisavalt soe, et kanda kevadel-sügisel ja soojal talvel. Saab kanda ka vööga. Lõike võtsin Burdast nr 8/2012.








reede, 13. detsember 2013

esmaspäev, 9. detsember 2013

kolmapäev, 4. detsember 2013

pühapäev, 1. detsember 2013

Adv

Kuidas ma advendiaja algust tähistan? Ei tee piparkooke, ülikooli tõrvikurongkäigule ka ei jõudnud ja ballile jääb minemata. Käisin hoopis küla kurnamas ja sain rattal lõpuks kummid täis pumbatud, siis sõitsin läbi lumesaju poodi musta niidi järele, ja siis olgu, tunnistan üles, sõin ka jõululõhnalisi mandariine (huvitav, kuidas eelmise aastaga võrreldes on sõnal "mandariinid" veel üks teine ja sügavam maik juures, ja teadmine, et need tulevad Gruusiast...). Ja nii ma tähistan 1. detsembrit hoopis sellega, et uurin netiavarustest reväärkrae õmblemisjuhiseid, muudkui traageldan ja traageldan, pööran kangatükke edas- ja tagurpidi - õmblen mantlit vol 2! Ja mõtlen ikka veel Llewyn Davisi peale. Ja punase kassi peale.

Nii et paistab, et minu saabunud talve soundtrack on lumine muinasjutt külmetavast laulikust ja kassist.