neljapäev, 22. august 2013

Ettekäänded..

Et mitte tööd teha, siis postitan natuke pilte :)

Pilt: asos.com


Chaneli spektaakel varasügiseks kõledal ja karmil Šotimaal: jõuline, maagiline ja inspireeriv!



Mulle meeldib väga Diane Krugeri stiil, üks näide:

Pilt siit.

esmaspäev, 19. august 2013

kolmapäev, 14. august 2013

Köögilood






Tüdrukud punastes kleitides

Tähistan oma uut töötooli postitusega punastest kleitidest.


pildid ja kleit: freepeople.com

pilt ja kleit: freepeople.com

pilt ja kleit: freepeople.com

teisipäev, 13. august 2013

Pidžaamaaa

Ema leidis ükspäev kaltsukast täissiidist pluusi ja eelkõige kanga pärast otsustas selle koju tuua. Sellel 100% siidist kangal on sissekootud! (mitte trükitud) õrn triibumuster. Kuna värv meile kummalegi näo juurde ei sobinud ja lisaks oli pluus meile mõlemale liiga suur, siis otsustasin sellest hoopis pidžaamapüksid teha. Tulemus on võrratu! Juurde veel üks piimakohv, ahjust tulnud croissant ja see laul ning hetkeks ei oskagi elult muud tahta kui pühapäeva siidpidžaamas :)




Lähtelõikena kasutasin üht Burda pidžaamapükste lõiget (lõige nr 126 Burdas nr 12/2007). Pükste esiosad sain pluusi varrukatest. Tagaosade puhul pidin veidi kombineerima ning need kahest osast kokku õmblema (jagasin tagaosad viltuse joonega kaheks): suuremad tükid lõikasin pluusi seljaosast ning ülaservad pluusi esiosast. Erinevalt Burda lõikest ajasin kummi sisse kogu värvli ulatuses ja tegin värvlisse kaks auku, kust ajasin sisse samast riidest tehtud paela. Pluusi ees olnud kaks klapiga taskut harutasin lahti ja õmblesin pükste tagaküljele.




esmaspäev, 12. august 2013

laupäev, 10. august 2013

kolmapäev, 7. august 2013

Bollywood hurmab

Tartuff tegi mu lõpuks tuttavaks Bollywoodiga kogu selle hiilguses: piltilusad võimatust energiast pakatavad-nakatavad tegelased, mõõtmatult sügavad armastused, üliseksikad tantsunumbrid, ülisumedad laulunumbrid, kuld ja kard, üle ääre pulbitsev elurõõm ja hingepõhjani pugev traagika.

Siin mõned laulunumbrid filmist "Jab Tak Hai Jaan", eestindatud nimega "Seni, kuni elan" :)